NaslovnicaVijestiRio Ferdinand: On je najbolji golman na svijetu!

Rio Ferdinand: On je najbolji golman na svijetu!

Prema mišljenju legende Manchester Uniteda Rija Ferdinanda, David De Gea je trenutno najbolji golman na svijetu.

Ferdinand otkrio tko je najbolji golman na svijetu

Iako je u subotu navečer primio dva gola protiv Stoke Cityja, španjolski reprezentativac je odigrao dobru utakmicu i zabilježio par odličnih obrana.

Bivši igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand u intervjuu za BT Sport je izjavio kako smatra da trenutno nema boljeg od Davida De Gee na toj poziciji.

“On je najbolji goman na svijetu, ima nevjerovatne reflekse i reakcije.”

Unatoč sjajnom startu sezone i tri pobjede iz uvodne tri utakmice u Premier ligi, u kojima nisu primili nijedan gol, ‘Crveni vragovi’ su sinoć ispustili bodove na gostovanju kod Stoke Cityja.

[su_bonus]

Domaćin je poveo golom Erica Maxima Choupo-Motinga iz 43. minute, da bi samo par minuta kasnije pred kraj prvog poluvremena izjednačujući gol postigao Marcus Rashford.

Manchester United je u drugom poluvremenu ubacio u brzinu više te postigao gol za vodstvo preko Romelua Lukakua u 57. minuti, ali je vrijedan bod domaćinu svojim drugim golom na utakmici donio Choupo-Moting samo šest minuta kasnije.

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_american_football_koef]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!