NaslovnicaVijestiRio Ferdinand- nova zvijezda boksa?!

Rio Ferdinand- nova zvijezda boksa?!

Legendarni engleski branič i bivša zvjezda Manchester Uniteda Rio Ferdinand u 39. godini života odlučio je iz nogometne mirovine ući u boksački ring. Rio Ferdinand nakon nogometne karijere trudio se ostati u formi a to pokazuju i njegove objave na društvenim mrežama gdje se često hvali svojim zdravim načinom života.

Rio se inetzvnije posvetio boksu nakon smrti njegove žene 2015.godine. U ovu avanturu proslavljeni nogometaš ne ulazi sam jer će iza njega stajati kladionica Betfair. U kampanji “Defender to cotender” Uz boksčake i kondcijske stručnjake dogovorili su i suradnju sa bivšim prvakom a sada trenerom Richie Woodhall. Woodhall će raditi u suradnji sa Ferdinandovim osobnim trenerom Mel Deanom na kondiciji u idućih par mjeseci kako bi ga što bolje pripremio za boksačke mečeve. Woodhall je izjavio kako je uvjeren da Rio može boksati kao profesionalc kroz dogledno vrijeme. ” U dobroj je formi prirodno ima jaku desnu ruku i ohrabrujuće je što je željan slušati i učiti”.

Ovo nije prva kampanja Betfaira u kojoj podržavaju mjenanje sporta. 2016. imali su kampanju “Switching Saddles” u kojoj su od olimpijske pobjednice Victorie Pendleton u biciklizmu učinili jockeya. Rio Ferdinand nije prvi nogometaš koji će se okušati u boksu. Bivši napadač Sheffield Uniteda Curtis Woodhouse osvojio je naslov britanskog prvaka u kategoriji do 81 kilogram. Rio je motiviran, željan nadmetanja i uz dobar tim koji ima oko sebe tko zna možda postane i prvak.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!