NaslovnicaVijestiRio Ferdinand objasnio zašto bi prije otišao u Kinu nego u SAD

Rio Ferdinand objasnio zašto bi prije otišao u Kinu nego u SAD

Bivši engleski reprezentativac i legenda Manchester Uniteda Rio Ferdinand izjavio je kako bi radije prešao u kinesku Superligu nego u američki MLS, da je još uvijek nogometaš.

Rio Ferdinand objasnio zašto bi prije otišao u Kinu

38-godišnjak je za engleske medije izjavio da ne bi išao stopama Andrea Pirla, Ashleya Colea i Davida Beckhama, koji su otišli u Sjedinjene Američke Države, već da bi otišao na daleki istok.

On je u dresu ‘crvenih vragova’ osvojio šest titula prvaka Premier lige, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i Liga kup u tri navrata, i sve to pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

Na pitanje tko je perspektivniji mladi defanzivac u Engleskoj, John Stones ili Michael Keane, on je odabrao igrača Burnleya zbog, kako kaže, trenutne forme.

Također je komentarisao i nedavno oboreni rekord po broju golova u dresu Uniteda od strane bivšeg suigrača Waynea Rooneya: “Vidim da ga ljudi kritikuju iz dana u dan, i mislim, ako postignete 250 golova u nekom od niželigaških klubova vi postajete nogometna legenda. Uraditi to u Manchester Unitedu je potpuno druga razina. On nudi mnogo više od golova. On doprinosi igri svojim dodavanjima, asistencijama, zalaganjem.”

Ferdinand je dao mišljenje i o odlasku mnogih zvijezda u kinesku Superligu u posljednjih par godina: “Prije bih otišao u kinesku Superligu nego u MLS. Sviđa mi se kineska kultura. Nije da ne volim američku, ali sam uistinu uživao u vremenu provednom u Aziji.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!