NaslovnicaVijestiRio Ferdinand objasnio zašto Griezmann još uvijek nije igrač svjetske klase

Rio Ferdinand objasnio zašto Griezmann još uvijek nije igrač svjetske klase

Rio Ferdinand objasnio zašto Griezmann još uvijek nije igrač svjetske klase. Utorak je bio vrlo težak dan za Antoine Griezmanna. Veliki dio navijača širom svijeta je prije utakmice protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka, bio siguran da će francuski reprezentativac ukrasti šou.

Rio Ferdinand objasnio

Međutim, nije to mogao uraditi, jer se mučio da se nametne u igri, kao i većina njegovih suigrača, a nekim dijelom i navijači Manchester Uniteda možda nisu više uvjereni da je on pravi čovjek za njihov najveći transfer ovog ljeta.

Griezmann uživa u još jednoj jakoj sezoni u španjolskoj La Ligi i već je postigao 25 golova u 49 utakmica u svim natjecanjima do sada ove sezone.

[su_bet365__1m_spectacular]

No, unatoč impresivnim brojevima i riječima hvale od onih koji su nekada igrali, bivši engleski internacionalac i branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand još uvijek nije siguran da li je Griezmann pravi čovjek za njegov bivši klub.

I dok radi na BT Sportsu, koji je prenosio Atleticovo putovanje na Bernabeu u utorak navečer, on i bivši kolega Steve McManaman su se složili da se Griezmann ne može smatrati velikim igračem dok ne bude donosio trofeje svom klubu.

[su_euro_soccer_bonus]

“On uči svake godine, a mislim da će se ovaj momak poboljšavati još mnogo godina, ali treba malo sreće, treba mu ovaj trofej da ga definiše kao velikog i sjajnog igrača”, izjavio je bivši Real Madridov igrač McManaman.

“On želi taj trofej, želi da ga trofej Lige prvaka napravi jednim od najvećih igrača u svijetu nogometa.”

Također pročitajte: Mourinho ima nešto specijalno u planu za Ibrahimovića ukoliko United osvoji Europsku ligu

26-godišnjak je prošlog ljeta došao do finala Eura 2016 sa Francuskom, ali nije mogao poduzeti dodatni korak za podizanje trofeja, a Ferdinand je u međuvremenu podupirao svog kolegu dodajući: “Bio je najbolji igrač na Euru, vrhunski strijelac, bili su u finalu, ali treba dobiti taj trofej kako bi se doista osjećao potpunim.”

Ove sezone Griezmann je glavna meta Manchester Uniteda, a Crveni vragovi se pozivaju na aktivaciju klauzule od 100 milijuna eura.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!