NaslovnicaVijestiRio Ferdinand otkriva: Zašto Wayne Rooney nije postao dobar kao Cristiano Ronaldo

Rio Ferdinand otkriva: Zašto Wayne Rooney nije postao dobar kao Cristiano Ronaldo

Rio Ferdinand otkriva. Zašto Wayne Rooney nije postao dobar kao Cristiano Ronaldo. Rekordni 250 gol Wayne Rooneya za Manchester United protiv Stokea u subotu je stavio kapetana na vrh ljestvice.

Rio Ferdinand otkriva

Veliki dio razgovora ovaj tjedan se vrti oko nedostatka zahvalnosti koje Rooney ima u svojoj zemlji, gdje mnogi smatraju da on nije ispunio svijetli potencijal koji je pokazao nakon što se pojavio u Evertonu prije svih tih godina.

Većina igrača će tvrditi da je imao vrlo uspješnu karijeru i postao vodeći strijelac kluba i reprezentacije, kao i to što je osvojio skoro sve što se može osvojiti.

Ali uvijek će biti neki koji misle da je mogao postići više, pogotovo kada ga uspoređuju sa njegovim starim prijateljem Cristiano Ronaldom.

[su_euro_soccer_bonus]

Par je formirao moćno prijateljstvo tijekom vremena na Old Traffordu, a kada je Ronaldo prešao u Real Madrid, on je bio rame uz rame sa Lionel Messijem i borio se za najboljeg igrača na svijetu, dok je Rooney zaglavio u Manchester Unitedu.

No, Rio Ferdinand smatra da je to lako mogao biti Rooney umjesto Ronalda, samo da je napravio malu izmjenu u svojoj igri.

Bivši igrač i legenda Crvenih đavola iskreno vjeruje da je Rooney mogao biti dobar kao i Ronaldo, samo da nije bio njegov timski igrač.

“Cristiano je imao apsolutnu želju da bude najbolji pojedinac na svijetu..,” rekao je Ferdinand, prenosi The Sun.

“Wayne bi rekao: ‘Želim biti najbolji, ali ja ću to učiniti tako što ću biti timski igrač.'”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“To mu nije dozvolilo da postigne 40 golova u jednoj sezoni kao što je to mogao raditi.”

“Morate se sjećati da je on igrao većinom na lijevom krilu kada je Ronaldo bio tamo posljednjih nekoliko godina kao pokriće za bekove, koji su počeli napadati više.”

Liverpool v Everton: Marseyside derbi je proizveo više crvenih i žutih kartona nego bilo koji drugi derbi u Engleskoj

“On je to radio bez prigovora. Nema puno igrača kao što je Wayne Rooney, koji bi prihvatili takvu vrstu odluke.”

Sada je slična priča i ove sezone za Wayne Rooneya, koji je često morao staviti potrebu tima iznad svoje potrebe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!