NaslovnicaVijestiRio Ferdinand poručio Edenu Hazardu šta treba uraditi da dostigne nivo Cristiana...

Rio Ferdinand poručio Edenu Hazardu šta treba uraditi da dostigne nivo Cristiana Ronalda i Lionela Messija

Prema mišljenju legendarnog defanzivca Manchester Uniteda zvijezda Chelseaja Eden Hazard mora imati veću želju za uspjehom ukoliko želi dostići nivo Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Ferdinand poručio Hazardu kako da dostigne Ronaldov nivo

Ferdinand smatra kako je Hazard među grupom igrača koji su samo stepenicu niže od navedenog dvojca.

“Kada je u potpunosti spreman, on je jedan od najboljih igrača na svijetu”, rekao je Ferdinand u intervjuu za BT Sport.

“Jedina stvar koja mu nedostaje su dobri nastupi u Ligi prvaka. To je učinio nebrojeno puta u Premier ligi, ali želimo takve nastupe vidjeti i u Ligi prvaka.”

“Ono što mu nedostaje je veća želja za uspjehom, da kad njegov tim pobijedi rezultatima 1-0 ili 2-1 a on nije odigrao dobro, da bude ljut zbog svog nastupa.”

Conte je početkom ove sezone otkrio kako ima slično mišljenje poput Ferdinandovog kada je u pitanju njegov glavni igrač.

[su_no1forfootball]

On je početkom septembra rekao: “Ponekad kad Eden postigne jedan gol na utakmici on je sretan i nakon toga ako mu se ukaže još koja prilika on će prije pokušati asistirati nego postići drugi gol.”

“S druge strane, kad Ronaldo postigne jedan gol, on želi postići i drugi, treći i četvrti. Ista stvar je i sa Messijem, tako da Eden može još napredovati. Nije u pitanju sebičnost, ne volim sebične igrače.”

“Volim igrače koji igraju za tim, ali Hazard mora pokazivati iz utakmice u utakmicu za šta je sposoban.”

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!