NaslovnicaVijestiRio Ferdinand predložio koga bi Manchester United trebao dovesti ovog ljeta

Rio Ferdinand predložio koga bi Manchester United trebao dovesti ovog ljeta

Bez obzira na to da li će Manchester United završiti u top četiri ove sezone u Premier ligi, Jose Mourinho će zasigurno imati značajna sredstva na raspolaganju sljedećeg ljeta kako bi doveo igrače koje želi.

Rio Ferdinand predložio koga bi Manchester United trebao dovesti

Portugalski stručnjak je u zimskom prelaznom roku potvrdio da tačno zna koje će igrače dovesti početkom sljedeće sezone, a glavna meta je napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann.

Paul Pogba je veliki prijetelj francuskog reprezentativca, čiji brat navija za ‘Crvene vragove’. Međutim, Griezmann je nedavno izjavio da je privržen Atleticu i da želi nastaviti igrati u Ligi prvaka. Pored toga, ‘ jorgandžije’ nisu spremne prodati najboljeg igrača kluba.

Osim Griezmanna, koji je nazivan nasljednikom legendarnog Waynea Rooneya, United je bio povezivan i sa mnogim drugim imenima u posljednjih par mjeseci.

Bivši igrač kluba Rio Ferdinand iznio je svoje mišljenje koga bi ‘Crveni vragovi’ trebali dovesti.

“Prva stvar koju Mourinho mora uraditi je stvoriti napadači instinkt. Treba mu neko još osim Zlatana Ibrahimovića ko će odlučivati utakmice.”

“Dok sam ja igrao, ako Ruud van Nistelrooy nije davao golove, Paul Sholes, Ole Gunnar Solskjaer i Ryan Giggs su ga mijenjali. Kasnije, ako je Cristiano Ronaldo imao lošu utakmicu, mijenjali su ga Rooney, Carlos Tevez i Louis Saha.

“Volio bih vidjeti Antoinea Griezmanna na Old Traffordu. Četiri uzastopne godine je postigao 20 ili više golova za Atletico Madrid i ima istinski kvalitet.

Ferdinand također želi da Mourinho dovede novog veznjaka i upari ga sa Paulom Pogbom.

“Svi prethodni timovi Josea Mourinha su sadržavali igrače velikih fizičkih sposobnosti. Mislim da će takve igrače dovoditi u vezni red, a United je zainteresovan za Monacovog Tiemoue Bakayoka.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!