NaslovnicaVijestiRivaldinho dolazi u Europu

Rivaldinho dolazi u Europu

 

Jedan iznenadni transfer dogovorio se pri samom kraju ljetnog prijelaznog roka: Rivaldinho je napustio redove Mogi Mirima i preselio u portugalsku Boavistu.

OIR_resizer

20-godišnji sin legendarnog Rivalda iz brazilskog Mogi Mirima, kojem je njegov otac počasni predsjednik, i gdje su obadvojica igrala prije Rivaldovog umirovljenja, prešao je u redove Boaviste.

Ovo će biti velik korac prema naprijed za mladog Brazilca. Do sada je igrao u brazilskoj Serie B, a sada će igrati u prvoj ligi Portugala.

Rivaldinho ima oko za gol, baš kao što je imao i njegov poznati otac, iako je zabio samo 10 ligaških golova u 44 nastupa za Mogi Mirim.

Rivaldo je 74 puta nastupio za Brazil, dok njegov sin još nije dobio poziv u niti jednu reprezentaciju Brazila. Ovim prelaskom u Boavistu stvari bi se mogle promijeniti.

ng887322E8-A487-4317-B9AD-945B6421D929

[touchcarousel id=’1′]

 

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!