NaslovnicaVijestiVerbalni rat se nastavlja: Pique novom izjavom ponizio Arbelou

Verbalni rat se nastavlja: Pique novom izjavom ponizio Arbelou

Verbalni rat se nastavlja. Defanzivac Barcelone Gerard Pique nastavio je verbalni rat s igračem Real Madrida Alvarom Arbeloom. Pique je na društvenim mrežama provocirao Real nakon što su izbačeni iz Kupa kralja, a Arbeloa mu je odgovorio kako se nada da će igrati u smiješnom klubu u narednim godinama.

Verbalni rat se nastavlja

Nakon toga je španskim medijima tvrdio kako je sve bila šala i da je s Piqueom dobar prijatelj, ali je defanzivac Barcelone to opovrgao. “Arbeloa je rekao da mi je prijatelj, ali ja ga ne smatram tako. On je samo poznanik, ali nikako prijatelj”, rekao je Pique.

Pique svoju nogometnu karjeru počinje u mlađim uzrastima Barcelone gdje je se isticao borbenošću što nisu vidjeli Barcelonini treneri pa 2004. odlazi u Engleski Manchester United. U Manchesteru je skupio samo 12 nastupa pa sezone 2006./07. odlazi na posudbu u Real Zaragozu gdje je u 22 nastupa zabio 2 zgoditka. Nakon povratka iz Zaragoze 2008. objavio je povratak u Barcelonu gdje ubrzo se ubrzo probija među prvih 11. Godine 2009. s Barcom osvaja Ligu Prvaka. Za Španjolsku A vrstu debitirao je 2009. a 2010. na SP osvaja zlato.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Arbeloa je karijeru započeo kao tinejdžer u trećoj momčadi Reala, kasnije je promoviran u Castillu, drugu Realovu momčad. 24. srpnja 2006. Arbeloa potpisuje Deportivo iz A Coruñe, krenuvši stopama suigrača iz Realove škole, Roberta Soldada.

Krajem siječnja 2007. Arbeloa prelazi u Liverpool za naknadu od 4 milijuna €. Svoj debi imao je protiv Newcastlea, a prvi pogodak postigao je protiv Readinga 7. travnja 2007. Do tada je on već postao standardnim igračem Liverpoola. U 2008. on mjenja broj 2 sa brojem 17.

Dana 29. srpnja 2009. i Real i Liverpool su potvrdili ovaj transfer čija je cijena bila 5 milijuna funti. Nakon obavljenog liječničkog pregleda Arbeloa potpisuje petogodišnji ugovor. Od kluba dobija dres s brojem 2. Arbeloa je u početju igrao na stražnjem lijevom zbog nedostatka igrača na toj poziciji. Prvi pogodak postigao je Xerezu 13. veljače 2010., a drugi gradskom suparniku Atleticu u El Madrileñu 28. ožujka iste godine.

Arbeloa je bio član španjolske reprezentacije koja je osvojila europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj 2008., svjetsko prvenstvo u JAR-u 2010 te ponovno europsko prvenstvo 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!