NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez najavio odlazak iz Leicester Cityja

Riyad Mahrez najavio odlazak iz Leicester Cityja

Riyad Mahrez najavio odlazak iz Leicester Cityja

Najbolji igrač Premiershipa u pretprošloj sezoni, Ryjad Mahrez, koji je bio jedan od najvažnijih čimbenika bajkovitog uspjeha Leicestera 2016. godine, priopćio je da je vrijeme da napusti stadion King Power.

najavio odlazak

Alžirac, kao i čitav Leicester City, uostalom, iza sebe imaju znatno slabiju sezonu. Postigao je samo šest golova u šampionatu, u usporedbi s 17 koliko je dao u šampionskoj sezoni.

“Iz velikog poštovanja koje imam prema Leicesteru, želim biti potpuno iskren i otvoren. Stoga sam obavijestio klub da smatram da je vrijeme da krenem dalje.”

Mahrez je naglasio da je imao “dobru diskusiju s predsjednikom kluba prošlog ljeta”, kada je odlučeno da ostane još godinu dana kako bi pomogao klubu u Ligi prvaka i prvoj sezoni po osvajanju titule.

>>Igrači Reala u provodu pred finale Lige prvaka!

“Međutim, vrlo sam ambiciozan i vjerujem da je vrijeme za novo iskustvo. Uvijek sam imao dobar odnos s vodećim ljudima kluba i nadam se da sam im uzvratio svojim igrama i predanošću na terenu.”, zaključio je Mahrez.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!