Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Riyad Mahrez otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru?

Nogometaš Leicestera Riyad Mahrez rekao je da bi mogao napustiti redove prvaka Engleske, ali samo u slučaju da stigne ponuda od tri najjača kluba na svijetu. Za sjajnog Alžirca veliku želju da ga dovede pokazao je Arsenal, ali londonski tim nije u rangu madridskog Reala i Barcelone, koji su se ranije dovodili u vezu s Mahrezom i spadaju u sam vrh svjetskog nogometa.

Riyad Mahrez

“Kada ste Brazilac sva pažnja je usmjerena na vas, dođu u madridski Real i prije nego što znaju. Za nas iz manjih nogometnih sredina je to mnogo teže i moramo mnogo više raditi. Igram u Premier ligi, koja je vrhunska, i želim što više ostati ovdje. Ipak, postoje tri kluba na svijetu čija ponuda bi me natjerala da dobro razmislim o odlasku”, rekao je Mahrez za magazin France Football.

Na ostanku igrača koji je prošle sezone upisao 17 golova i 11 asistencija i bio jedan od najzaslužnijih za titulu Premier lige, inzistira menadžer Claudio Ranieri, ali bi loš start sezone mogao natjerati Mahreza da ode u veći tim.

Krilnom nogometašu ugovor s “lisicama” ističe 2019. godine, a cijena Mahreza  se kreće negdje između 35 i 40 milijuna eura.

No, ukoliko vjerujete u povratak Leicestera i osvajanje Premiershipa, kladionica Betfair vam daje izvanredan koeficijent na takvu okladu – čak 51.00, a prvi favorit za osvajanje Premiershipa je Manchester City sa koeficijentom 3.25.

Untitled

Oznake: