NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez prvi igrač koji je postigao dvocifren broj golova i asistencija...

Riyad Mahrez prvi igrač koji je postigao dvocifren broj golova i asistencija ove sezone

Riyad Mahrez prvi igrač koji je postigao dvocifren broj golova i asistencija ove sezone. Krilni igrač Leicestera je ostvario dvocifrenu brojku u golovima i asistencijama u Premier ligi ove sezone, a samo jedan igrač u Europi je uspio to postići.

Riyad Mahrez prvi igrač koji je postigao dvocifren broj golova i asistencija ove sezone

Riyad Mahrez je postao prvi igrač u Premier ligi da dostigne dvocifren broj golova i asistencija ove sezone.

Alžirski internacionalac je zaslijepio sve ljubitelje fudbala u pobjedi Leicester Cityja nad Manchester Cityjom (3-1) na Etihad stadionu, gdje je ubacio korner iz kojeg je Roberth Huth postigao prvi gol, prije nego što je i on sam postigao nevjerovatan pogodak u drugom poluvremenu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ova pobjeda je Leicestera stavila šest bodova iznad drugoplasiranog, dok Mahrez nastavlja da igra nevjerovatnim tempom ove sezone u Premiershipu.

k2ROGJk

Dok je Mahrez bio prvi da postigne dvocifren broj u Engleskoj, nije to postigao prvi u Europi.

To je postigao Napolijev napadač Lorenzo Insigne, gdje je postigao deset golova i deset asistencija ranije ove sedmice nakon što je asistirao Callejonu za gol u pobjedi protiv Lazija u srijedu.

[su_netbet_nfl]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!