NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez se oglasio u vezi svog navodnog prelaska u PSG

Riyad Mahrez se oglasio u vezi svog navodnog prelaska u PSG

Nogometaš Leicestera, Riyad Mahrez rekao je da će nastavit igrati u Engleskoj i odbacio mogućnost prelaska u PSG. Marez je 2014. godine iz francuskog drugoligaša Le Havrea prešao u Leicester i jedan je od najboljih igrača engleske momčadi, pošto je u 34 prvenstvene utakmice postigao 17 golova uz 11 asistencija.

Riyad Mahrez

Udruženje profesionalnih nogometaša proglasilo je 25-godišnjeg Alžirca za najboljeg igrača godine u Engleskoj, pa je Mahrez postao prvi Afrikanac i prvi nogometaš Leicestera kome je dodijeljeno to priznanje.

“Čak ni danas nisam previše uzbuđen zbog mogućnosti prelaska u PSG. Pariz je moj grad, ali ne vidim sebe tamo. Ne želim se vratiti u Francusku. U Francuskoj mi nije uzbudljivo, ja volim Englesku”, rekao je Mahrez, prenijeli su britanski mediji.

Leicester se tri kola prije kraja nalazi na pobjedu od osvajanja prve šampionske titule u povijesti kluba, a to će mu uspjeti ako u nedjelju na Old Traffordu pobjedi Manchester United.

“Mi smo borci, a kada kažem borci, mislim da tako nešto nikada u životu nisam vidio. Momci su ‘gladni’ i ne žele da popuste. Da im netko šutne loptu u lice, oni ne bi ni trepnuli”, rekao je Mahrez.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Života priča Riyada Mahreza, baš kao i većine igrača Leicestera, je čudesna. Sa samo 15 godina je izgubio oca koji je preminuo od srčanog udara, a on je rekao da je upravo od tog događaja želio sve više i više

Prije dvije godine nastupao je za francuskog drugoligaša Le Havrea, a prije toga je čak nastupao za B tim ovog drugoligaša. 25-godišnji Mahrez ove sezone čini sjajan tandem sa Vardyjem, a za reprezentaciju Alžira nastupa od 2014. godine, igrao je i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ovog prijelaznog roka mnogo klubova će biti zainteresovano za Mahreza, vidjećemo šta će na kraju biti.

Tri kola prije kraja Leicester ima 76 bodova, a drugoplasirani Tottenham 69.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!