NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez se vraća u Leicester, ali samo ako ispune ova dva...

Riyad Mahrez se vraća u Leicester, ali samo ako ispune ova dva uslova

Riyad Mahrez ozbiljno je poremetio svoj ugled u očima nogometnih navijača posljednjih tjedana. Zvijezda Leicestera bila je upletena u transfer sagu u siječnju, sa Manchester Cityjem koji je poslao niz ponuda za Alžirca u posljednjem danu nakon što je potvrđeno da će Leroy Sane propustiti šest tjedana nogometa zbog ozljede gležnja.

Riyad Mahrez se vraća

Njihova konačna ponuda je bila igrač plus 60 milijuna funti, a igrač je kako se izvješćuje trebao biti Patrick Roberts – međutim, procjena Lisica za Mahreza je bila 100 milijuna funti.

26-godišnjak je propustio trening i nije se pridružio momčadi u njihovoj posljednjoj utakmici protiv Evertona kako bi se dogovor postigao.

Kad se sve to ugasilo, Mahrez je nastavio ići u AWOL i nije se pojavio na treningu, što je dovelo do kritika iz mnogih neutralnih izvora.

[su_premierleague]

Međutim, The Times izvještava da će bivši igrač Le Havrea sada tražiti povratak u prvu momčad, ali je istaknuo dva zahtjeva, inzistirajući na tome da klub mora ispuniti barem jedan od njih.

Novine pišu: “Krilni igrač nije došao na trening u proteklom tjednu, nakon što je rekao da se osjeća depresivno, da ga je Leicester koštao transfera u Manchester City u posljednjem danu prijelaznog roka.”

[su_bonus]

“On želi da klub dadne uvjerenje da neće stati na put ako ga City ili bilo tko drugi želi dovesti, a drugi zahtjev je da dogovore otpusnu klauzulu.”

Cijeli debakl naglašava kako su Mahrez i njegov agent bili ludi što su u kolovozu potpisali novi ugovor sa Leicesterom.

Čak i tada, veliki dječaci su bili zainteresirani za njeove usluge, tako da je bilo samo zdrav razum da je dodao klauzulu o oslobađanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!