NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez: Titula je sve bliže

Riyad Mahrez: Titula je sve bliže

Leicester City je danas savladao Crystal Palace, a pobjednički pogodak je postigao Riyad Mahrez. “Lisice” sada imaju čak osam bodova prednosti ispred najbližeg rivala za titulu, Totttenham Hotspura.

Briljantna asistencija Mahreza protiv WBA!

Prema mišljenju Alžirca, titula je nakon današnje pobjede veoma blizu.

“Titula je sve bliže. No, ima još sedam utakmica do kraja, a to je dug period. Moramo ostati fokusirani na našu igru i vidjet ćemo što možemo učiniti.”

“Današanja utakmica je bila vrlo teška, ali i pobjeda je vrlo dobra. Imamo osam bodova prednosti, ali Tottenham još uvijek nije odigrao svoju utakmicu.”

Mahrez je postigao gol na sjajnu asistenciju Jamiea Vardyja u 34. minuti, samo par minuta nakon što je promaši čistu priliku jedan na jedan s protivničkim golmanom.

“Jamie Vardy mi je poslao vrlo dobru loptu. Ranije u utakmici sam propustio sjajnu priliku, ali nakon toga sam postigao ovaj gol i jako sam sretan što sam pomogao timu. Mi smo vrlo čvrsti i kompaktni. Imat ćemo ovakvih šansi i u ostalim utakmicama, i moramo nastaviti igrati ovako.”

Leicester se nalazi na prvom mjestu sa 66 osvojenih bodova iz 31 odigrane utakmice. Prati ga Tottenham sa 58 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje, te Arsenal sa 55 osvojenih bodova, te također utakmicom manje.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!