NaslovnicaVijestiRobben bijesan zbog selidbe na klupu: Ne bi bilo dobro kad bih...

Robben bijesan zbog selidbe na klupu: Ne bi bilo dobro kad bih progovorio!

Krilni napadač minhenskog Bayerna Arjen Robben nije bio zadovoljan nakon pobjede nad Bešiktašom u Ligi prvaka 5:0, pošto je meč počeo s klupe.

Bavarci su praktički osigurali plasman u četvrtfinale elitnog natjecanja, ali Robben nije sretan što je u igru ​​ušao u 44. minuti, kad je zamijenio ozlijeđenog Jamesa Rodrigueza.

“Neću ništa reći. Bilo koja riječ bi bila previše. Kad bih dozvolio da emocije progovore iz mene već sutra bih bio kod Braca (sportskog direktora Hasana Salihamidžića, prim.aut) ili gospodina Rummeniggea na razgovoru. Onda ne znam što bi bilo” , rekao je nizozemski igrač.

Trener Jupp Henyckes ne vidi kao problem takvu izjavu iskusnog igrača.

“On je vrhunski profesionalac, normalno je da želi igrati od starta. Ne vidim problem u tome. Ipak, svi moraju prihvatiti činjenicu da kad potpišeš za Bayern moraš očekuješ da ćeš nekad biti i rezerva”, prokomentirao je Heynckes.

Robben je dio Bayerna od 2009. i od tada je bio jedan od najboljih igrača u klubu. Ove sezone odigrao je 25 utakmica, postigao pet golova i upisao deset asistencija.

Bayern je deklasirao Bešiktaš i nakon prve utakmice praktično osigurao prolaz u četvrtfinale. Jedan od ključnih trenutaka utakmice u Munchenu dogodio se u 15. minuti kada je Domagoj Vida zaradio crveni karton.

Hrvatski reprezentativac je u svom prvom europskom nastupu za Bešiktaš kao posljednji igrač obrane srušio Roberta Lewandowskog na rubu kaznenog prostora i rumunjski sudac Ovidiu Hategan mu je pokazao crveni karton.

Bilo je jasno kako su izgledi Bešiktaša s igračem manje gotovo nikakvi i bilo je samo pitanje kada će Bavarci zatresti mrežu. Mrežu turskog sastava načeo je Thomas Muller u 43. minuti. Na 2-0 je povisio Coman u 52. minuti, u 67. minuti je Muller zabio svoj drugi gol na utakmici, a do kraja susreta još dva gola je zabio Lewandowski (78, 89).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!