NaslovnicaVijestiRobben pobijesnio na neprofesionalnog timskog kolegu koji je optužen za curenje informacija

Robben pobijesnio na neprofesionalnog timskog kolegu koji je optužen za curenje informacija

Robben pobijesnio na neprofesionalnog timskog kolegu koji je optužen za curenje informacija. Nizozemski internacionalac je pobijesnio na ‘neprofesionalnog’ timskog kolegu koji je bio optužen za curenje informacija u medije.

Robben pobijesnio na neprofesionalnog timskog kolegu

Arjen Robben je napao očiglednu ‘krticu’ u svlačionici Bayerna zbog špekulacija da je Pep Guardiolin odnos sa igračima veoma loš.

Prošlog mjeseca, izvještaji su govorili da je određenom broju ključnih igrača u Bayernu dosta Guardiolinog strogog pristupa, uz najavu Španca da će napustiti klub na kraju sezone, što je još više podstaklo te špekulacije i uticalo na harmoniju tima.

Guardiola je demantovao takvo nešto i rekao da je Robben nezadovoljan zbog curenja lažnih informacija.

“Igrač koji otkriva i daje lažne informacije novinarima treba se dobro pogledati u ogledalu,” rekao je Robben.

“To je prilično bolno. To se dogodilo tri ili četiri puta otkako sam se pridružio Bayernu.”

“Kada ste profesionalac, vi jednostavno ne radite takve stvari. Ali, kada sam igrao za Chelsea i Madrid, takve stvari su se i tamo događale, nažalost.”

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Arjen Robben, (Bedum, 23. siječnja 1984.), nizozemski je nogometaš koji trenutačno igra za Bayern München. Iako je ponekad na napadačkoj poziciji, njegova najčešća pozicija je vezni igrač. Nastupa i za nizozemsku reprezentaciju, s kojom je igrao i na EP-u 2004., SP-u 2006. i EP-u 2008. i SP-u 2014. godine.

Robben je profesionalni nogomet počeo igrati Groningenu; 2002. godine je potpisao za PSV Eindhoven.

Nakon PSV-a odlazi u Englesku i potpisuje ugovor s londonskim Chelseajem. Za Chelsea je debitirao 2004. godine, a u studenom 2005. postaje Premiershipov igrač mjeseca.

Nakon treće sezone u Engleskoj, Robben odlazi u španjolski div Real Madrid za 35 milijuna €. U prvoj sezoni igranja za Real Madrid, klub osvaja ligu, što je bio četvrti Robbenov naslov u šest godina.

U kolovozu 2009., Robben odlazi u Bayern München za otprilike 25 milijuna €. U debiju za bavarski klub, postigao je dva pogotka.

Robben sudjeluje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. u Brazilu, te u prvoj utakmici u skupini B protiv branitelja naslova Španjolske postiže dva zgoditka.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!