NaslovnicaVijestiRobben: Postajem sve bolji i bolji

Robben: Postajem sve bolji i bolji

Postajem sve bolji i bolji, rekao je Arjen Robben. Nizozemski internacionalac je odigroa samo 11 bundesligaških utakmica ove sezone zbog teškog perioda sa povredama, ali je uvjeren da se vraća u svoju najbolju formu.

Postajem sve bolji i bolji

Krilni igrač Bayern Municha, Arjen Robben smatra da se vraća u svoju najbolju formu nakon oporavka od niza ozljeda koje otežavaju njegovu sezonu.

Robben je napravio samo 11 bundesligaških nastupa ove sezone, a propustio je završne četiri utakmice njegove ekipe u 2015. godini zbog povrede.

Međutim, Nizozemac je igrao u svim utakmicama njegove ekipe u 2016. godini, iako je još uvijek nije postigao gol ove godine, on je zadovoljan sa napretkom koji je napravio.

“Sve sam bolji i bolji”, rekao je za Kicker.

“Vidim to, protiv Bochuma u kupu prošle srijede, bilo je dobro i bilo je dobro ponovo u nedelju u pobjedi protiv Augsburga od 3-1. Bio sam zadovoljan svojom igrom.”

[su_netbet_psgchelsea]

“Saradnja sa Thomas Mullerom i Philipp Lahmom na desnoj strani je vrlo dobra i na kraju utakmice sam mogao postići gol.”

Robben je rekao da je tim posvećen pružanju dobrog rezultata za timskog kolegu Holger Badstubera, koji je slomio zglob na treningu u subotu.

“To je bio šok, ali moramo pokušati izvući pozitivnu energiju i stvoriti dobitak za Holgera”, rekao je Robben.

“To smo radili i to je karakter ove ekipe. Koliko god bolne povrede bile, morate riješiti ove probleme. Tim je u ovome zajedno.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!