NaslovnicaVijestiRobben želi da De Bruyne ostane u Wolfsburgu

Robben želi da De Bruyne ostane u Wolfsburgu

Zvijezda Bayern Munchena Arjen Robben želi da Kevin De Bruyne odbije ponudu Manchester Cityja te ostane u Wolfsburgu. Belgijac je jedna od najvećih želja Manuela Pellegrinija u ovom ljetnom prijelaznom roku, a za njegove usluge spremni su platiti 45 milijuna eura.

OIR_resizer (1)

Gotovo svi jači klubovi u Europi željeli bi dovesti 24-godišnjaka, bivšeg igrača Chelseaja, no najveću želju za sada je izrazio Manchester City. Povodom mogućeg odlaska Kevina iz Wolfsburga oglasio se i Nizozemac Arjen Robben.

[touchcarousel id=’1′]

“Želim da dobri igrači drugih klubova ostanu u Bundesligi”, rekao je Bayernov igrač za Algemeen Dagblad.

“Mark Hummels može otići, Ilkay Gungodan može otići ili Marco Reus može otići iz Dortmunda ili čak Kevin De Bruyne može otići iz Wolfsburga, a sve to bilo bi dobro za nas jer bi konkurencija bila slabija. No, želim da ti isti igrači ostanu kako bi natjecanje bilo što atraktivnije.”

“Otkada sam u Bayernu, Bundesliga je samo rasla. Nogomet je živ ovdje. Ne želim da postane slabija.”

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!