NaslovnicaVijestiRobbie Fowler otkrio zašto se Paul Pogba trenutno pati u Manchester Unitedu

Robbie Fowler otkrio zašto se Paul Pogba trenutno pati u Manchester Unitedu

Svi razgovori prije Manchester Unitedove pobjede u Huddersfield Townu u subotu su okruživali Paul Pogbu, njegovu formu i njegov odnos sa Jose Mourinhom.

Robbie Fowler otkrio

Međutim, 24-godišnjak je propustio utakmicu FA kupa protiv Huddersfielda zbog bolesti i ostaje da se vidi hoće li se vratiti na veliko putovanje u srijedu u Sevillu u Ligi prvaka.

Liverpoolova legenda Robbie Fowler, koji je postigao 183 gola u 369 utakmica za klub, osim što je branio zvijezdu Uniteda, također je istaknuo glavni razlog zašto misli da se veznjak bori sa formom, a nedvojbeno ima veliku kvalitetu u ovom trenutku.

Fowler je započeo svoj razgovor za The Mirror raspravljajući se o Pogbinom mentalitetu i kako će se osjećati nakon što nije igrao ili bio na klupi u posljednje tri utakmice Manchester Uniteda.

[su_bet365_app]

“Igrači koji su na vrhu, su tamo zbog svog ega, imaju želju”, rekao je 42-godišnjak. “Imaju samopouzdanje i ponos, a Pogba će ponovo izgarati sa ponosom.”

“I taj će ponos biti povrijeđen kada ne igra dobro, kada stvari ne idu prema planu. Mogu jamčiti da zna da trenutno ne igra dobro.”

“Ali njegov ponos će mu reći da nije on za sve kriv, talentirani igrač, zna da talenat nije nestao preko noći.”

Liverpoolov šesti vodeći strijelac svih vremena potom je iznio ono što vjeruje da je ključni čimbenik gubitka forme, dodajući: “Postoje i drugi čimbenici koji će ga povrijediti.”

“Pretpostavljam da pati zbog razine Premier lige. U Italiji je mogao igrati u sustavu koji mu je dao potpunu slobodu.”

“U Engleskoj, timovi su organiziraniji, nema slobode da radite ono što vam se sviđa, nastavite trčati naprijed i ostavite veliku prazninu u veznom redu.”

[su_bonus]

Tijekom svojih najboljih godina u talijanskom prvaku Juventusu, Pogba je imao iza sebe trio velikih veznih igrača, Arturo Vidala, Claudio Marchisija i Andrea Pirlu, koji su mu dali više prostora za napad.

Međutim, od povratka u Manchester United, francuski internacionalac često se našao u nedostatku kada je riječ o obrambenoj odgovornosti, ostavljajući Nemanju Matića samog s vremena na vrijeme.

Dakle, Fowler je pozvao navijače da ne dovode u pitanje Pogbinu odlučnost, ali za 89.3 milijuna, igrač mora otkriti svoju top formu kako bi poboljšao Unitedove šanse za osvajanjem nekog trofeja ove sezone.

Unatoč nedavnim naporima, Pogba je tek registrirao tri gola i devet asistencija u 17 utakmica Premier lige, a dodatno je napravio tri asistencije u europskim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!