NaslovnicaVijestiVALVERDE NAPAO GUARDIOLU: Nema pravo to raditi, ja to nikad ne bih...

VALVERDE NAPAO GUARDIOLU: Nema pravo to raditi, ja to nikad ne bih uradio!

Ranije ovog tjedna potvrđen je možda i najzanimljiviji transfer u dosadašnjem dijelu zimskog prelaznog roka, Frenkie de Jong je i službeno postao novi igrač Barcelone, u koju će otići na kraju sezone.

Valverde napao Guardiolu

Otkako je debitovao za prvi tim Ajaxa prije dvije godine, 21-godišnjak se razvio u jednog od najboljih mladih veznjaka na svijetu, te je u posljednjih nekoliko mjeseci privukao pažnju brojnih europskih velikana.

Proteklih nekoliko tjedana su se pojavile informacije kako je on već postigao dogovor sa Paris Saint-Germainom, ali čelnici Barcelone su mu odlučili dati veću platu nego francuski klub, te je ipak pristao na dolazak na Camp Nou. Riječ je navodno o 200,000 eura tjedno, po čemu će postati jedan od najplaćenijih igrača Katalonaca, a cijena transfera je nevjerovatnih 86 miliona eura.

U nedavnom intervjuu, De Jong je otkrio kako je održao pregovore sa predstavnicima i PSG-a i Manchester Cityja, te da ga je trener ‘Građana’ Pep Guardiola čak i osobno nazvao i razgovarao s njim. Iako je on na kraju dobio igrača, trener Barcelone Ernesto Valverde je uputio kritike na račun Guardiole zbog toga što je učinio.

U intervjuu za Marcu on je rekao: “Razgovarati s igračem koji ima ugovor sa drugim klubom je nešto što se ne može raditi. Ne možete razgovarati s tuđim igračima, ja to nikad ne bih napravio, ali svako radi ono što želi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!