NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski: Odlazak iz Bayerna je moguća opcija

Robert Lewandowski: Odlazak iz Bayerna je moguća opcija

Napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski priznao je da se možda neće još dugo zadržati u bavarskom timu, te je moguće da u budućnosti pojača redove Real Madrida ili Paris Saint-Germaina.

Lewa ima jednu želju

Poljski reprezentativac je posljednjih tjedana često povezivan sa ova dva kluba nakon izjave predsjednika Bayerna Karl-Heinza Rummeniggea da je klub zainteresovan za napadača Napolija Gonzala Higuaina.

Ugovor Lewandowskog traje do 2019. godine, a na pitanje novinara da li osjeća da bi mogao završiti karijeru u Bayernu, 27-godišnjak je odgovorio: “Kao profesionalni nogometaš, teško je reći. Mnogo puta sam čuo igrače kako kažu takve stvari, a onda se pojavi novi trener i oni više nisu u planu, ili dobiju zanimljivu ponudu.”

“U svakom slučaju, osjećam se vrlo dobro u Bayernu i uvijek ću davati sve za momčad dok sam ovdje. Fokusiran sam isključivo na Bayern. Od moje 18. godine bilo je glasina o mojoj budućnosti, tako da sam se naučio nositi s tim. Te stvari mogu isključiti, ne ometaju me. To je postala normalna stvar u današnjem nogometu, ali to me ne zanima…”

Pep Guardiola je doveo Lewandowskog na Allianz Arenu 2014. godine, a Poljak je nakon toga izrastao u jednog od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku.

Guardiola će napustiti Bayern na kraju sezone, a zamijenit će ga Carlo Ancelotti, a sa promjenom trenera počinju i nagađanja o budućnosti Lewandowskog. Međutim, bivši igrač Borussije Dortmund izjavio je da je uprkos tome i dalje čvrsto fokusiran.

“Do odlaska Guardiole ima još puno vremena. Sada svi znamo da će on napustit klub na ljeto, ali do tada mi smo ujedinjeni i želimo proslaviti još jedan naslov prvaka s njim na kraju sezone. Zato sam potpuno usredotočen na ovu sezonu. Pod vodstvom Pepa ja sam uvijek učio nešto novo, posebno u smislu taktike.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!