NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

Robert Lewandowski otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

Nogometaš Bayerna iz Münchena Robert Lewandowski rekao je da bi jednog dana mogao zaigrati u Španjolskoj ili u Premier ligi. Lewandowski je, međutim, naveo da će napustiti Bayern samo u sličaju da taj novi klub konkurira za trofeje svake godine kao što to čini prvak Bundeslige.

Robert Lewandowski

Poljski nogometaš je veći dio svoje karijere proveo u Njemačkoj, pošto je 2010. godine iz Lecha stigao u Borusiju iz Dortmunda, a potom se 2014. preselio u Bayern.

Lewandowski je od dolaska u München postigao 63 gola na 95 utakmica i upravo zbog toga je jedna od glavnih meta najvećih klubova u Europi.

Lewandowski je, međutim, naveo da će napustiti Bayern samo u sličaju da taj novi klub konkurira za trofeje svake godine kao što to čini prvak Bundeslige.

“Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španjolskoj. Ali, ako odličim da karijeru nastavim u Bayernu, bit će to samo zbog toga jer sam smatrao da je to idealan klub u kojem ću napredujem i osvajam trofeje”, rekao je Lewandowski za France Football.

“Oduševljava me činjenica da Bayern svake sezone stigne makar do polufinala Lige prvaka. Osim Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida, koji drugi timovi se mogu pohvaliti takvom dosljednošću? Ne znam kako će izgledati moja budućnost, ali u ovom trenutku sam vrlo sretan u Bayernu”, dodao je on.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Jedan od najboljih europskih napadača stigao je u Bayern 2014. godine kada je prešao iz Borussije Dortmund. ‘Lewa’ je trenutno prvi strijelac njemačke Bundeslige sa 25 postignutih golova. Poljak je karijeru počeo u Delti iz Warsave, zatim je prešao u Legiju koja ga je ubrzo prodala Zniczu iz poljskog grada Pruszkowa. Period od 2008. do 2010. godine proveo je u Lechu. Postoji jedna priča koja govori da su Lewandowskog u mlađim danima smatrali doslovno ‘panjem’, te mu niko nije predviđao blistavu karijeru, ali – uvjerio ih je u suprotno, definitivno.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!