NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski postaje najskuplji igrač u Bundesligi

Robert Lewandowski postaje najskuplji igrač u Bundesligi

Nogometaš Bayerna iz Münchena Robert Lewandowski mogao bi postati najbolje plaćeni igrač Bundeslige, pošto je uprava kluba spremna da mu ponudi novi ugovor kako bi ga potaknula odbiti ponude Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Chelseaja, prenijeli su njemački mediji.

robertlewandowskibayernmuenchenvhertha0gdilo3fxqzl

Lewandowski je jedan od najboljih napadača u Europi, a prošle sezone postigao je 30 golova na 32 prvenstvene utakmice. Ove sezone je u pet utakmica u Bundesligi postigao četiri gola, a mediji su spekulirali da su za dvadesetosmogodišnjeg poljskog reprezentativca zainteresirani Manchester City, Manchester United i Chelsea.

Uprava Bayerna ne želi pustiti svog najboljeg strijelca, a “Bild” je prenio da je spremna ponuditi Levandovskom nove i poboljšane uvjete, kako bi produžio ugovor koji istječe 2019. godine. Navodno, Bayern želi produljiti ugovor s Lewandovski do 2021. godine i ponudi mu plaću koja bi bila veća i od primanja najplaćenijeg igrača Bayerna Thomasa Müllera, koji zarađuje 12 milijuna funti godišnje.

Jedan od najboljih europskih napadača stigao je u Bayern 2014. godine kada je prešao iz Borussije Dortmund. ‘. Poljak je karijeru počeo u Delti iz Warsave, zatim je prešao u Legiju koja ga je ubrzo prodala Zniczu iz poljskog grada Pruszkowa. Period od 2008. do 2010. godine proveo je u Lechu. Postoji jedna priča koja govori da su Lewandowskog u mlađim danima smatrali doslovno ‘panjem’, te mu niko nije predviđao blistavu karijeru, ali – uvjerio ih je u suprotno, definitivno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!