NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski: Thierry Henry mi je idol od djetinjstva

Robert Lewandowski: Thierry Henry mi je idol od djetinjstva

Napadač mihenskog Bayerna Robert Lewandowski izjavio je da je Arsenalova legenda Thierry Henry njegov idol od djetinjstva, te da je oduvijek bio impresioniran njegovom igrom.

lewandowski henry

27-godišnji Poljak, koji je ove sezone u izvrsnoj formi, završio je četvrti u izboru za Zlatnu loptu za prošlu godinu, iza Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Neymara.

Lewandowski se prisjetio svog idola i bivšeg napadača ‘Topnika’ Thierryja, koji drži rekord kao najbolji strijelac kluba svih vremena, postigavši 228 golova u 377 nastupa.

U izjavi za Telefoot rekao je: “Uvijek sam pokušavao slijediti primjer Thierryja Henryja, koji je moj idol od djetinjstva. Njegova tehnika, njegov stav, uvijek me je impresionirao.”

Reprezentativac Poljske je igrao ključnu ulogu u kvalifikacijama njegove države na predstojeće Europsko prvenstvo, koje će se održati u Francuskoj ovog ljeta. Bio je najbolji strijelac kvalifikacija sa 13 golova, te inzistira da se njegova reprezentacija ne boji nikoga.

“Osvajanje Eura? Možda je prerano za priču o tome, ali naš tim se ne boji nikog. To će biti veliki događaj, nadam se da će Poljska biti iznenađenje.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!