NaslovnicaVijestiRobert Pires: On je najvažniji igrač Paris Saint-Germaina!

Robert Pires: On je najvažniji igrač Paris Saint-Germaina!

Prema mišljenju legendarnog Roberta Piresa najvažniji igrač Paris Saint-Germaina je Adrien Rabiot, čak važniji i od Neymara.

Pires otkrio tko je najvažniji igrač Paris Saint Germaina

Brazilac je stigao na Park prinčeva prošlog ljeta za nevjerovatnih 222 miliona eura, kada je postao najskuplji igrač u povijesti.

On je u 11 nastupa ove sezone u svim takmičenjima postigao deset golova i upisao sedam asistencija, ali, kako kaže Pires, on nije i najvažniji igrač u timu.

“Neymar je najbolji igrač Paris Saint-Germaina, zna sve sa loptom, ali za mene je Adrien Rabiot njihov najvažniji igrač”, rekao je Pires za francuske medije.

[su_no1forfootball]

“On je jedan od najvećih europskih talenata, vrlo je mlad i jak. Pred njim je velika budućnost u PSG-u i reprezentaciji Francuske.”

Parižani su u petak pobijedili Nicu rezultatom 3-0 bez Neymara, koji je bio suspendovan za tu utakmicu, a Rabiot je odigrao 66 minuta, nakon čega je izašao iz igre.

On je produkt PSG-ove omladinske škole, a ukupno je za klub u svim takmičenjima odigrao preko 150 utakmica i postao jedan od ključnih igrača u posljednjih par sezona.

Ove sezone je u ligi odigrao ukupno 11 utakmica, postigao jedan gol i upisao dvije asistencije, te imao tačnost dodavanja od nevjerovatnih 93%.

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!