NaslovnicaVijestiRobert Pires otkrio koga bi Arsenal trebao dovesti ovog ljeta

Robert Pires otkrio koga bi Arsenal trebao dovesti ovog ljeta

Bivši igrač Arsenala Rober Pires smatra da bi njegov bivši klub trebao dovesti defanzivca Evertona Johna Stonesa ovog ljeta.

Francuz je mišljenja da bi Stones bio odličan u tandemu sa Laurentom Koscielnym. 22-godišnji engleski reprezentativac je još od prošlog ljeta povezivan sa odlaskom sa Goodison Parka u Chelsea, ali ‘karamele’ su tražile previše novca za svog dragulja.

Međutim, unatoč nešto lošijoj sezoni u kojoj Stones i nije pokazao svoje najbolje izdanje, i dalje se njegovo ime povezuje sa mnogim europskim velikanima.

Jedan od tih klubova je i Manchester United, koji je prije par dana dobio novog trenera, Josea Mourinha. No, Pires, koji je igrao u dresu Arsenala u periodu između 2000. i 2006. godine, smatra da bi trener Topnika Arsene Wenger trebao ozbiljno razmisliti o dovođenju Stonesa.

U izjavi za Telegraph, Pires je rekao: “Arsenalu su potrebni engleski nogometaši, a Premier liga je vrlo fizički zahtjevna. John Stones bi bio odlično pojačanje za Arsenal.”

Upitan od strane novinara da li može zamisliti Stonesa i Koscielnog u štoperskom paru, on je odgovorio: “To bi bila vrlo dobra obrana.”

Stones je odigrao 33 premierligaška susreta prošle sezoe, te je prosječno imao tačnost dodavanja od čak 89%, te bi se po tom segmentu vrlo dobro uklopio u stil koji preferira Arsene Wenger.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!