NaslovnicaVijestiRobert Pires predložio Wengeru koje igrače bi trebao dovesti ovog ljeta

Robert Pires predložio Wengeru koje igrače bi trebao dovesti ovog ljeta

Prema mišljenju bivšeg igrača Arsenala, Roberta Piresa, Arsene Wenger ovog ljeta mora dovesti Thomasa Lemara ili Ousmanea Dembelea ukoliko želi da njegov klub osvoji titulu.

Robert Pires predložio Wengeru koje igrače bi trebao dovesti

Legendarni veznjak je priznao da on ima veliku listu igrača koje bi volio vidjeti u svom bivšem klubu, ali da ipak vjeruje treneru da će dovesti prava pojačanja kako bi ‘Topnici’ osvojili Premier ligu.

“Koji igrači su na mojoj listi želja? Tu su Kylian Mbappe, Alexandre Lacazette, Ousmane Dembele, Neymar, Thomas Lemar”, rekao je Francuz, a nakon toga izdvojio zvijezdu Monaca Thomasa Lemara.

“On može igrati i na lijevoj i na desnoj strani, vrlo je dobar s loptom u nogama. Postiže dosta asistencija, bio bi uspješan u Premier ligi, pogotovo ako bi potpisao za Arsenal.”

Pires je proveo šest sezona u Arsenalu, i u tom periodu je osvajao Premier ligu i FA Kup po dva puta, te stigao do finala Lige prvaka 2006. godine. Ukupno je učestvovao u 103 gola u 191 ligaškom nastupu za ‘Topnike’, postigavši 62 gola i upisavši 41 asistenciju.

43-godišnjak je također u karijeri imao uspjeha i u reprezentaciji Francuske, sa kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo 1998. godine, Europsko prvenstvo 2000. godine i Kup Konfederacija 2001. i 2003. godine.

On je mišljenja da Arsenal mora pojačati svoj vezni red, te postizati više golova ukoliko se želi boriti za titulu.

“Ne znam gdje će Thomas Lemar igrati sljedeće sezone, ali opet ponavljam. On ili Ousmane Dembele bi trebali doći u Arsenal. Obojica su profil igrača koji su potrebni klubu.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!