NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Griezmann na izlaznim vratima Barce, Thiago napušta Bayern, Lucas Digne...

Transfer glasine: Griezmann na izlaznim vratima Barce, Thiago napušta Bayern, Lucas Digne na meti dva velikana

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

United i City obratili su se Barceloni u vezi s mogućim dogovorom za Antoinea Griezmanna, javlja Mundo Deportivo. Francuski internacionalac iza sebe ima sezonu za zaborav i velike se šanse da ga Barcelona proda u Manchester.

Liverpool je na pragu potpisivanja veznjaka Bayerna iz Münchena Thiaga Alcantara, prenosi Sport. Šef Redsa Jurgen Klopp dugogodišnji je obožavatelj španjolskog veznog igrača, kojeg je još kao šef Borussije Dortmund želio da dovede. Vjeruje se da su pregovori u naprednoj fazi, iako Liverpool ne želi platiti Bayernu 35 milijuna eura.

Manchester City i Chelsea ciljat će na Lucasa Dignea iz Evertona, ukoliko ne uspiju dovesti Chilwella iz Leicestera, javlja ESPN. City i Chelsea već duže vrijeme žele da dovedu ali Leicester ga ne želi prodati te su se okrenuli Francuzu iz Evertona.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!