NaslovnicaVijestiRoberto Carlos osuđen na tri mjeseca zatvora, evo zbog čega!

Roberto Carlos osuđen na tri mjeseca zatvora, evo zbog čega!

Legendarni bivši brazilski reprezentativac Roberto Carlos osuđen je na tri mjeseca zatvora od strane brazilskih vlasti nakon što nije platio više od 15,000 funti alimentacije.

Roberto Carlos osuđen na tri mjeseca zatvora

Prema pisanju engleskih i brazilskih medija, bivši igrač Real Madrida te novce duguje svojoj bivšoj partnerici Barbari Thurler, s kojom ima dvoje djece.

Slučaj 44-godišnjaka je razmatran u obiteljskom sudu Itaperuna, a brazilski mediji navode da je loša financijska situacija bivšeg nogometaša razlog neplaćanja.

Roberto Carlos je nedavno dobio deveto dijete sa trenutnom suprugom Marianom Lucon, a sudac je izjavio kako je Barbara Thurler odbila primiti alimentaciju u ratama.

[su_premierleague]

Ipak, uprkos osudi od 3 mjeseca zatvora, njegov odvjetnik Fernando Pittner je dodao da će se stvar riješiti bez odlaska legendarnog lijevog beka u zatvor.

Carlos je igrajući u dresu Real Madrida osvojio četiri titule La lige, tri Lige prvaka, tri Superkupa Španjolske, te UEFA Superkup.

Bio je drugoplasiran u izboru za igrača godine 1997. godine, završivši iza svog sunarodnjaka Ronalda. Sa reprezentacijom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2002. godine, kao i dva puta Copa Americu.

[su_mayweather__mcgregor]

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!