NaslovnicaVijestiRoberto Carlos otkrio koga želi vidjeti u finalu Svjetskog prvenstva protiv Brazila

Roberto Carlos otkrio koga želi vidjeti u finalu Svjetskog prvenstva protiv Brazila

Legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos komentirao je trenutnu situaciju u brazilskoj reprezentaciji, komentarisao tko će Brazilu biti najveći konkurent na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine. Na pitanje srbijanskih novinara o reprezentaciji Srbije, Carlos ima samo riječi hvale.

“Pratim reprezentaciju Srbije, ima mnogo važnih igrača, pratim i vašu ligu i dopada mi se stil nogometa. Plasman u Rusiju za mene nije iznenađenje jer imate sjajne igrače, sretan sam zbog vas i želim vam puno sreće u Rusiji. Čestitam igračima i još da im kažem da sada dolazi najljepša stvar, a ja ću biti u Rusiji i pratit ću vašu momčad.”, rekao je Roberto Carlos na konferenciji za novinare u Beogradu.

Arsene Wenger otkrio šta planira raditi nakon odlaska iz Arsenala

Bez dlake na jeziku: Evo šta je Cannavaro rekao nakon ispadanja Italije

[su_bet365_app]

Na pitanje srbijanskih novinara da li bi prihvatio ponudu čelnika srbijanskog nogometnog saveza da bude izbornik reprezentacije, bivši nogometaš Real Madrida bio je veoma direktan.

“Da prihvatio bih mjesto izbornika ukoliko bi mi to ponudili, imate sjajne igrače i svi bi htjeli biti izbornik takvog tima.”

Nogometaš koji je sa Brazilom bio prvak svijeta 2002. godine nada se da će njegova selekcija biti konkurent za titulu u Rusiji nakon debkla protiv Njemačke na prethodnom Mundijalu.

“Nakon poraza od Njemačke (7-1), popravila se situacija. Novi izbornik je Tite, a tu ima veliki broj novih igrača na čelu sa Neymarom. Momčad je reorganizirana i vjerujem da mogu do titule. Glavni konkurenti bit će im Njemačka, Španjolska, Argentina. Nemam ništa protiv ni da Srbija bude u finalu, štaviše volio bih to.”, rekao je Carlos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!