NaslovnicaVijestiROBERTO MARTINEZ OTKRIO: Evo što čelnici Chelseaja namjeravaju uraditi kad je u...

ROBERTO MARTINEZ OTKRIO: Evo što čelnici Chelseaja namjeravaju uraditi kad je u pitanju Hazard!

Izbornik Belgije Roberto Martinez izjavio je kako vjeruje da čelnici Chelseaja nemaju namjeru prodati svoju najveću zvijezdu Edena Hazarda u bližoj budućnosti.

Chelsea neće prodati Hazarda

Hazard je sjajno krenuo u novu sezonu, u kojoj je postigao već deset golova za klub i reprezentaciju, a već dugo vremena sa njegovim dovođenjem povezuje se španjolski velikan Real Madrid.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako ne krije želju za odlaskom na Santiago Bernabeu, 27-godišnjak je nedavno priznao kako neće napustiti Chelsea u zimskom prelaznom roku. Belgijski kapiten je također jasno dao do znanja da ne planira praviti svađu sa upravom kluba ukoliko Real Madrid pošalje ponudu za njega na kraju sezone.

Upitan od strane novinara što misli o špekulacijama o odlasku Hazarda u Madrid, Martinez je u intervjuu za Cadena Ser rekao: “Hazard može biti vođa svakog tima i teško koji igrač na svijetu može dostići njegov nivo. Chelsea želi osvajati trofeje, ne prodavati igrače. Teško je za očekivati kako će ga prodati u bližoj budućnosti.”

Hazard je ranije ovog mjeseca priznao kako klub nije ni razmišljao o tome da mu dozvoli da ode prije početka ove sezone. Za Telefoot je rekao: “U Chelseaju su bili jasni proteklog ljeta, nisam mogao napustiti klub, prihvatio sam to. U svakom slučaju, otišao ili ostao, bit ću sretan. Ne žalim nimalo zbog ostanka. Kada se donesu određene odluke, možete se usprotiviti i imati zadnju riječ. Međutim, nikad neću napraviti sukob sa klubom. Chelsea mi je dao toliko toga. Napustio sam Lille bez ikakvih problema i isto želim uraditi i ovdje. Transfer u januaru? To nije moguće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!