NaslovnicaVijestiRoberto Martinez: Svaki klub bi volio imati Lukakua

Roberto Martinez: Svaki klub bi volio imati Lukakua

Trener Evertona, Roberto Martinez, izjavio je da bi svaki klub volio imati Romelua Lukakua u svom timu.

lukaku

Lukaku je postigao 11 golova u posljednjih 10 nastupa u svim takmičenjima i u potpunosti je opravdao cijenu od 28 miliona funti, za koliko je doveden iz Chelseaja prošle godine.

Belgijski reprezentativac je izrazio želju da zaigra u Ligi prvaka, a to će teško ostvariti na Goodison Parku. Međutim, trener “karamela”, Martinez, izjavio je da Lukaku neće napustiti klub u zimskom prijelaznom roku.

“Ove godine smo vidjeli da je on na vrhuncu svoje karijere. Ako pogledate način na koji se on bori za tim, on je prešao na sljedeću razinu, jer puno više doprinosti igri.”

“Međutim, on želi još više napredovati. Njegovi dobri i konzistentni nastupi su ono što je veoma bitno za nas. Nema nikakve sumnje da bi svatko volio imati Romelua Lukakua u svom timu i to je razlog zašto smo toliko puno novca dali za njega.”

[su_unibet_advent_calendar]

Budućnost Lukakuinog timskog kolege Stevena Naismitha je manje jasna. Interes za njegovo dovođenje je pokazao Norwich City.

“Svi znamo da je da je jedan premierligaški klub pokazao interes za Stevena u prošlom prijelaznom roku, to je javna tajna. Trenutno nemam nikakav komentar šta će se s njim desiti.”

“Tijekom siječnja znamo da ne trebamo pojačanja u napadu. Moramo odraditi ovaj prijelazni rok na najbolji mogući način.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!