NaslovnicaVijestiRobertson otkrio što su on i suigrači uradili Kariusu nakon sinoćnje utakmice

Robertson otkrio što su on i suigrači uradili Kariusu nakon sinoćnje utakmice

Liverpoolova uzbudljiva sezona završena je razočaravajućim porazom od 3-1 u sinoćnjem finalu Lige prvaka u Kijevu.

Robertson pružio podršku Kariusu

Nastup za zaborav ubilježio je golman tima sa Anfielda Loris Karius, koji je napravio dvije velike greške, koje su njegov tim skupo koštale. Njegov suigrač Andrew Robertson, koji je u klub stigao prošlog ljeta iz Hull Cityja, otkrio je što su on i ostatak tima uradili njemačkom golmanu nakon utakmice.

Iako je bio jedan od boljih pojedinaca svog tima sinoć, on priznaje kako bi volio da je odigrao lošu utakmicu, a da je njegov tim pobijedio.

“Radije bih da sam odigrao loše, a da smo pobijedili. Jednostavno, takva sam osoba. Nadam se da ćemo u budućnosti ponovo imati ovakvu priliku. Mislim da smo dobro krenuli u drugo poluvrijeme, ali onda se dogodila ta pogreška (Kariusa)”, rekao je Robertson u intervjuu za Liverpool Echo, aludirajući na trenutak kada je Nijemac nespretno pogodio Karima Benzemu prilikom pokušaja da doda loptu svojim suigračima, te nastavio: “Pobjeđujemo kao tim, gubimo kao tim. Naravno da je Karius napravio greške, ali ne krivimo ga. On je nevjerovatan otkako je postao naš prvi golman. Mlad je i naučit će iz ovoga. Bit će vrhunski golman.”

[su_no1forfootball]

Robertson je zatim objasnio što se dogodilo u svlačionici nakon finala, odnosno što su on i suigrači uradili Kariusu: “Ne postoje riječi koje možemo reći Lorisu kako bismo mu olakšali situaciju. Bili smo uz njega, grlili ga i pokušali ga oraspoložiti. Mislim da nitko nije mogao ni zamisliti da će se ovako nešto dogoditi.”

I sam Loris Karius je priznao kako je napravio velike greške, te se izvinio suigračima i navijačima objavom na svom službenom twitter profilu. On je napisao: “Nisam spavao. Scene mi još uvijek prolaze kroz glavu ponovo i ponovo. Neizmjerno se izvinjavam suigračima, vama navijačima i cijelom osoblju. Znam da sam pogriješio i iznevjerio vas sve.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!