NaslovnicaVijestiRobin van Persie se oglasio nakon sinoćnje ozljede: Sve je u redu

Robin van Persie se oglasio nakon sinoćnje ozljede: Sve je u redu

Robin van Persie sinoć je doživio stravičnu ozljedu na meču turske Superlige u pobjedi njegovog Fenerbahčea, a postigao je prvi pogodak, a samo desetak minuta kasnije morao je napustiti igru. Prve informacije koje su objavili mediji u Turskoj su bile da Van Persie možda više nikada neće progledati na lijevo oko, no na svu sreću klupski doktor je brzo to demantovao i rekao da nije tako strašna situacija.

robinvanpersiemanchesterunitedfcvfenerbahceomf49znadwnx

Danas, na svom Instagram profilu oglasio se i sam Robin van Perise koji je rekao da ozljeda nije ozbiljnije prirode.

“Hvala svima na lijepim željama nakon moje ozljede na jučerašnjoj utakmici. Također veliko hvala i liječničkom osoblju koje je jako dobro pazilo na mene. Imam malu posjekotinu na kapku i nakon jutarnjih pregleda mogu sa sigurnošću reći kako mi je oko neoštećeno. Sve je u redu! Takve se stvari u nogometu događaju. Sretan sam i zbog toga što smo pobijedili, a sada slijede pripreme za derbi. ‘Ajmo Fener”, napisao je Nizozemac.

Fenerbahče je u jučerašnjoj utakmici slavio sa 2-1.

Robin van Persie nije nastupao protiv Manchester Uniteda prošle sedmice kada je njegov tim slavio sa 2-1. Fenerbahče se nakon ove utakmice nalazi na petom mjestu turske Superlige sa 18 bodova, a sljedeću utakmicu igraju Galatasaryja u derbiju za 12 dana. Ispred Fenerbahčea na tablici se nalaze Buraspor, Galatasaray, Bešiktaš i Bsaksehir.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!