NaslovnicaVijestiRobinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu...

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

Brazilac Robinho nedavno je za brazilskemedije otkrio jednu vrlo zanimljivo anegdotu iz vremena dok je igrao u Milanu, zajedno sa Gattusom i Zlatanom Ibrahimovićem. On je govorio o tome kako su se na jednom treningu potukli Gennaro i Zlatan, a otkrio je ko je i pobjedio u toj borbi.

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu

Prošla su vremena kad je Milan imao ekipu punu svjetskih superzvijezda. Ali jedno vrijeme na San Siru je situacije bila stvarno napeta. A to nije bilo tako davno. U istoj ekipi tada su zajedno igrali Gattuso i Ibrahimović, igrači poznati po temperamentu i borbi. Jedan od onih koji je bio zadužen za postizanje golova, bio je brazilski virtuoz s loptom Robinho, koji je objavio zanimljivu anegdotu dvije godine nakon što je postao Rossoner. Govorio je o trenutku kada su na jednom od treninga putukli Gennaro Gattuso i Zlatan Ibrahimović.

>> Transfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi igrača iz Chelseaja, Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog

Ali to nije bio incident. Talijani i Šveđani nisu se svađali ili prepirali, nego su se dogovorili za jednubormu, da napokon otkriju ko je bolji u japanskim borilačkim vještinama. Robinho je otkrio ko je napustio bitku kao pobjednik.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

„Da, to je istina, bili smo u trening centru Milana kada  su Zlatan i Gattuso jednog dana odlučili da se potuku na treningu, naravno pod prijateljskim okolnostima. S jedne strane, stajaoje  krvoločni borac koji pokušava svladati borilačke vještine, a sa druge strane, Zlatan, koji ima crni pojas. I ko je pobijedio? Zlatan! Zlatan uvijek pobijedi „, rekao je Brazilac, koji sada igra za Atletico Mineiro, a mnogi ljudi vjerovatno žale za time što ova borba nije zabilježena.


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!