NaslovnicaVijestiRoger Lukaku vjeruje da je njegov sin spreman preći u ovaj klub

Roger Lukaku vjeruje da je njegov sin spreman preći u ovaj klub

Roger Lukaku vjeruje da je njegov sin spreman preći u ovaj klub. Otac napadača Evertona vjeruje da njegov sin, koji je zabio 25 golova ove sezone, spreman napraviti veliki skok u neki od velikana u europskom nogometu.

Roger Lukaku vjeruje

Romelu Lukaku bi treba igrati za Manchester United ili Bayern, prema riječima njegovog oca.

22-godišnjka, koji se pridružio Evertonu na trajni ugovor od 28 milijuna funti iz Chelseaja 2014. godine, postigao je 25 golova u 36 nastupa ove sezone.

Belgijski internacionalac je povezan sa prelaskom u niz europskih klubova, a Roger Lukaku vjeruje da je njegov sin spreman napraviti taj transfer.

“On je spreman”, rekao je Lukaku Sr. za Het Laatste Nieuws.

“Vidim da postoji interes Atletico Madrida, Bayerna, Juventusa, Chelseaja i Manchester Uniteda.”

“Mislim da bi trebao odabrati Manchester United ili Bayern. Manchester United je tim u izradi bez pravog fokusa.”

“Bayern je stroj gdje se može dobro rotirati. Jedini uvjet je, ako Robert Lewandowski odlazi.”

[su_bet_at_home_1]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!