NaslovnicaVijestiPogledajte što je uradio Jose Mourinho kada je Roma dobila dva crvena...

Pogledajte što je uradio Jose Mourinho kada je Roma dobila dva crvena protiv Fiorentine

U posljednjem susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva, Roma i Fiorentina su odigrale remi s rezultatom 1:1. Roma je stekla prednost u ranoj fazi susreta kada je Lukaku postigao gol glavom u 5. minuti nakon sjajnog ubačaja Dybale. Unatoč ranoj prednosti, Roma je na kraju morala biti zadovoljna osvojenim bodom jer je završila utakmicu s dva igrača manje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Još pri rezultatu 1:0 u 64. minuti, Zalewski je dobio drugi žuti karton i bio isključen, a samo dvije minute kasnije, Martinez Quarta je briljantnim udarcem glavom izjednačio na 1:1. U 87. minuti, Lukaku je dobio izravni crveni karton zbog preoštrog starta, no unatoč tome, Fiorentina nije uspjela postići pobjednički pogodak u preostalom vremenu.

Trener Rome Jose Mourinho je svojim karakterističnim stilom reagirao na takav tijek događaja. Portugalski strateg je odrezao komad papira, na kojem je kemijskom olovkom napisao i nacrtao svoje ideje o tome kako želi da njegova momčad igra do kraja utakmice. Poruku je predao sakupljaču lopte koji ju je prenio do golmana Ruija Patricija.

Nakon završetka utakmice, Mourinho se suzdržao od davanja bilo kakvih komentara. Nije održao obveznu konferenciju za medije, a ni predstavnici Rome nisu iznijeli službeno priopćenje. Ovakav stav vjerojatno će rezultirati sankcijama talijanskog saveza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!