NaslovnicaVijestiAS Roma u pregovorima sa Manchester Unitedom: U posljednjim satima stiže novo...

AS Roma u pregovorima sa Manchester Unitedom: U posljednjim satima stiže novo pojačanje sa Old Trafforda

AS Roma u pregovorima sa Manchester Unitedom. Dok se prijelazni rok polako zatvara za nekoliko sati, veliki klubovi su krenuli po nova pojačanja. Nakon što je Palmieri otišao u Chelsea, Roma sada traži 27-godišnjeg igrača Manchester Uniteda.

AS Roma u pregovorima

Roma je u pregovorima sa Manchester Unitedom zbog potpisivanja Daley Blinda, tvrdi Sky Italija. Oni ga vide kao idealnog kandidata koji će zamijeniti Palmierija, barem u kratkom roku. Palmieri se zvanično pridružio Chelseaju za 17.6 milijuna funti, plus 7 milijuna funti u dodacima.

Blind se borio za početno mjesto u Unitedu i umjesto njega, Jose Mourinho je uvijek birao Ashley Younga, Luke Shawa i Marcos Rojoa.

[su_premierleague]

Razumljivoo je da United želi nadoknaditi naknadu od 13 milijuna funti koje su platili za nizozemskog braniča, koji se pridružio klubu iz Ajaxa 2014. godine.

Nizozemac je igrao u svim utakmicama Manchester Uniteda u Ligi prvaka ove sezone i stoga neće moći da nastupi u tom natjecanju za Romu, ako se naravno ovaj transfer dogodi.

Blind je, međutim, igrao samo 273 minute u Premier ligi sa Ashley Youngom i Luke Shawom koji su bili izabrani prije njega na lijevom beku.

[su_no1forfootball]

Daley Blind je prošao mladu školu Ajaxa u kome je postao standardan prvotimac posle povratka sa pozajmice i sa njim je osvojio četiri uzastopne titule Eredivizije, prvenstva Holandije. U rujnu 2014. godine prelazi u Manchester United za 13.8 milijuna funti. Sada United želi da vrati barem dio te sume koju su platili za njega u to vrijeme.

Blind nastupa za reprezentaciju Nizozemske od 2013. godine, a do sada je odigroa oko 50 utakmica i bio je dio ekipe koja je bila treća na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!