NaslovnicaVijestiRoma zainteresovana za hrvatskog reprezentativca

Roma zainteresovana za hrvatskog reprezentativca

Roma će ponuditi Interu da zadrži Adema Ljajića te da im oproste dug od sedam miliona eura u zamjenu za transfer Marcela Brozovića, piše tamošnji list Corriere dello Sport.

Roma

Kako se navodi, Roma želi iskoristiti dug Intera prema njoj za dolazak Brazilca Dodoa i uz ostanak Ljajića (klauzula 11 milijuna) cjelokupan transfer iznosio bi 18 milijuna eura, no pitanje je da li će ta cijena odgovarati Interu s obzirom da se vrijednost Brozovića procjenjuje na oko dva miliona više, a on ove sezone pruža veoma dobre partije u dresu Intera, koje su mu na kraju krajeva i donijele ovakvu vrijednost.

Inter je nakon isteka pozajmice planirao vratiti Ljajića Romi kako ne bi pravio dodatne troškove i kršio financijski fair-play, ali sada ima mogućnost da ga zadrži uz veliku trampu. Brozović vjerojatno ne bi imao ništa protiv selidbe u Rim, jer je nezadovoljan minutažom u Interu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Brozović se u posljednje vrijeme nerijetko spominje i kao novi igrač Arsenala, na sve to i on je imao nešto da kaže.

“Trenutno sa igrač Intera, ali ne isključujem bilo kakvu mogućnost. Čitao sam, a i sam čuo glasine, ali ja sam trenutno igrač Intera i tako ću se ponašati, potpuno sam koncentrisan na treninge i igru. Da li ću ostati u klubu? Zaista ne znam, moguće je sve. Znaću više nakon Europskog prvenstva. Prerano je govoriti o svemu.”, riječi su Brozovića.

Marcelo Brozović dao je do znanja čelnicima Intera da nije zadovoljan situacijom u klubu, tako da su šanse za odlazak veće.

“Nisam zadovoljan kako stojimu u Seriji A. Trebali smo biti u samom vrhu, ali smo u nekim utakmicama bezveze izgubili bodove. Ima još osam utakmica do kraja sezone, te vjerujem da ćemo na kraju završiti na trećoj poziciji unatoč svim poteškoćama”, završio je Brozović intervjuu za italijanske medije.

Brozović je prije Intera nastupao za zagrebački Dinamo.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!