NaslovnicaVijestiRoman Abramović izabrao novog menadžera: On će biti zamjena za Antonio Contea

Roman Abramović izabrao novog menadžera: On će biti zamjena za Antonio Contea

Chelsea je Tottenhamovog menadžera Mauricio Pochettinoa označio kao njihovog glavnog kandidata za zamjenu Antonio Contea, navodi se u izvješćima.

Roman Abramović izabrao

Conte je vodio Chelsea do naslova prvaka u svojoj prvoj sezoni u Engleskoj, ali njegov položaj je sada pod prijetnjom nakon nedosljedne sezone.

Chelsea bi još mogao osvojiti FA kup ove sezone, ali su već ispali iz Lige prvaka i suočavaju se sa teškom bitkom kako bi završili u prva četiri.

Conte je također bio u sukobima sa Diego Costom i David Luizom, dok je Talijan također javno kritizirao Chelseajev odbor u vezi sa politikom transfera.

[su_watch_live_football]

Chelsea istražuje alternative za Contea i izvješća su tvrdila da je klub već održao razgovore sa Luis Enriqeom i Thomas Tuchelom.

No, prema The Sunu, Pochettino je Chelseajev prvi izbor, a Roman Abramović je bio impresioniran argentinskim stručnjakom i svime što je napravio u Tottenhamu.

Izvješće tvrdi da će Abramović da se raspita o dostupnosti Pochettina, iako će predsjednik Spursa Daniel Levy nastojati da zadrži 46-godišnjaka.

[su_live_koeficijenti]

Conte je u međuvremenu priznao da je po prvi put pred sukom Tottenhama nesiguran oko svoje budućnosti u Chelseaju. Navodno je rekao da nije siguran da li će poslije ove utakmice ostati menadžer.

“Ne znam. Moramo biti iskren, ne znam – rekao je Talijan. Ovo nije moj problem. Problem je za klub, a ne mene.”

Pochettino je u Tottenham došao 7. svibnja 2014. godine, gdje potpisuje ugovor od pet godina. Do sada je trenirao Espanyol i Southampton.

U Espanyol je došao 2009. godine, a zadatak mu je bio da ih spasi ispadanja. Njegov prvi meč je bio protiv Barcelone u Španjoskom kupu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!