NaslovnicaVijestiPAUL POGBA NIJE OZLIJEĐEN? SVE JE TO BILA FARSA: Manchester United odlučio...

PAUL POGBA NIJE OZLIJEĐEN? SVE JE TO BILA FARSA: Manchester United odlučio da ga proda u siječnju!

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba nalazi se u središtu zapanjujućeg izvještaja koji dolazi iz Španjolske, gdje se njegova budućnost baca u veliku sumnju.

Manchester United odlučio

Bilo je dosta špekulacija oko transfera Pogbe tijekom ljeta, iako je ostao u Manchester Unitedu na početku 2019/20 sezone.

Francuski internacionalac je već neko vrijeme ozliejđen, ali španjolska radio postaja COPE tvrdi da se sada oporavio od ozljede, ali uprkos tome još uvijek ne igra za klub.

Izvještaj kaže da je United sada odlučio da proda Pogbu u siječnju, ako za njega dobiju naknadu u iznosu od 150 milijuna eura.

Ole Gunnar Solskjaer je rekao da 26-godišnjak još uvijek nije dovoljno spreman za igru, iako mu je pomalo nejasno kada bi se mogao vratiti.

Moguće je da Pogba više nije ozlijeđen i da je odlazak u siječnju na kartama, jer jednostavno je oprean sa svojom spremnošću.

Ako se ovo i dogodi, to će zaista biti udarac za njegovu reputaciju kod navijača Crvenih đavola.

Mnogi će već osjećati da Pogba u svoje vrijeme na Old Traffordu nije ispunio očekivanja, a to bi dokazalo strah mnogih navijača zbog nejgovog stava i posvećenosti.

Izvještaj dodaje kako Manchester United nije zadovoljan videozapisima na Instagramu poput onog u nastavku, koji prikazuje Pogbu kako igra košarku unatoč navodnoj ozljedi.

Druge Instagram aktivnosti Paul Pogbe sugeriraju da se istinski pokušavao priviknuti i oporaviti, ali stvari za njega u Manchester Unitedu ne izgledaju baš dobro.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!