NaslovnicaVijestiRonald Koeman pronašao novi klub?

Ronald Koeman pronašao novi klub?

Sinoć je iz Walesa stigla vijest kako su Swansea i Paul Clement dogovorno završili suradnju – u biti to znači da je Clement dobio otkaz nakon manje od godinu dana na klupi kluba iz Walesa. Što se tiče njegova nasljednika – već su se pojavila tri imena – Slaven Bilić, Villas Boas te Koeman.

Ronald Koeman pronašao

Nizozemac Ronald Koeman, bivši obrambeni igrač Ajaxa, PSV-a i Barcelone te bivši trener Ajaxa, Benfice, PSV-a, Valencije, AZ, Feyenoorda, Southamptona te naposljetku i Evertona gdje je dobio otkaz prije gotovo dva mjeseca, sada je već u prilici da ponovno preuzme klupu nekog kluba iz Premier lige, a riječ o Swansea Cityju.

Swansea se nalazi na zadnjoj poziciji u ligi i nije baš zahvalno preuzeti klub u takvoj sitauciji. Slaven Bilić dobio je otkaz u West Hamu jer je i on bio u fazi za ispadanje, nakon njega došao je David Moyes i malo popravio situaciju, a bivši trener Hrvatske sada pregovara s drugoplasiranom momčadi Turske – Galatasarayom. Naime, turski velikan otpustio je prije nekoliko dana jednog drugog Hrvata – Igora Tudora.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Andre Villas-Boas trenutno je bez kluba. Istekao mu je ugovor sa Shanghai SIPG-om i trenutno je u potrazi za nekim drugim klubom, no mediji iz Engleske pišu kako mu ponuda da preuzme zadnji klub na tablici Premier lige i ne zvuči previše privlačno. Navodno je realnije da će ostati u Kini.

Koeman kao idealan kandidat

Engleski mediji procijenili su kako je upravo Ronald Koeman idealan kandidat za klupu Swanseaja, no navodno se Koeman još nije odlučio jer mu baš kao i Villas-Boasu taj posao ne zvuči previše previše zanimljivu. Preuzeti najlošiju momčad prvenstva i do kraja sezone voditi bitku za opstanak u ligi. Nije to baš posebno zanimljiv posao za čovjeka kojeg se prošlo ljeto povezivalo s klupom Barcelone.

[su_cashout]

Druga činjenica koja posao u Walesu, odnosno u Swansea Cityju ne čini previše atraktivnom je da klub već tradicionalno otpušta trenere pred Božić. Zvuči smiješno, no istinito je. Naime, pred Božić 2015. godine otkaz na klupi Swanseaja dobio je Garry Monk. Monka je naslijedio Bob Bradley, no i Bob je praznike 2016. godine proveo u krugu obitelji, a ne na klupi Swanseaja.

Sinoć, 20.12. bivši pomoćnik Carla Ancelottija, čovjek koji je slavio titule u Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji dobio je otkaz u Swanseaju kao trener najlošije momčadi Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!