NaslovnicaVijestiIgrači Uniteda bijesni zbog ovog poteza Mourinha!

Igrači Uniteda bijesni zbog ovog poteza Mourinha!

Igrači Uniteda bijesni su zbog odluke šefa stručnog štaba Jose Mourinha, koji je usljed serije loših rezultata odlučio da poduzme nešto radikalnije mjere.

Manchester Unitedu ne cvijetaju ruže ove sezone, pa je njegov menadžer Jose Mourinho rješio da pojača disciplinu.

Naime, portugalski stručnjak neće dati igračima ni slobodan dan tokom predstojećih praznika, pa je zakazao trening na Božić.

Ova vijest je šokirala kako same igrače, koji su navikli da taj dan provode u krugu porodice, tako i zaposlene u klubu. Kada je Alex Ferguson bio menadžer kluba nikada nije držao trening na Božić, kao ni oni poslije njega.

Međutim, Mourinho je i prošle godine želio da radi na Božić, ali mu je rečeno da to nije moguće zbog toga što bi brojno osoblje zaposleno u trening centru moralo da dođe na posao, a po pravilu to im je neradan dan.

Ipak, klub će sada morati da angažuje dodatno osoblje samo za taj dan pošto je Jose poslije poraza od Valencije čvrsto odlučio da promijeni neke stvari.

Fudbaleri Uniteda će na Božić 25. decembra imati trening u 16 sati, a poslije toga će svi zajedno imati večeru u klupskom hotelu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!