NaslovnicaVijestiRonaldinho: "On bi savršeno odgovarao Barceloni"

Ronaldinho: “On bi savršeno odgovarao Barceloni”

Philippe Coutinho iz Liverpoola je bio glavna meta Barcelone u ljetnom prijelaznom roku i Ronaldinho osjeća kako će taj igrač zasijati na Camp Nou, ukoliko ga katalonci dovedu.

Ronaldinho

Ronaldinho kaže kako će igrač Liverpoola Philippe Coutinho savršeno odgovarati Barceloni.

25-godišnji Brazilac je bio povezan sa prelaskom na Camp Nou u ljetnom prijelaznom roku, budući da je Barca tražila zamjenu za Neymara.

Katalonski divovi su u konačnici uspjeli zapečatiti dogovor za Ousmane Dembelea iz Borussije Dortmund, ali to ne znači da i Coutinho neće završiti na Camp Nou.

[su_bonus]

Legenda Barcelone, Ronaldinho, koji je igrao za Barcelonu od 2003. do 2008. godine, vejeruje kako bi bivši igrač Intera bio prikladan za Barcelonu.

“Bilo bi mi jako drago što bi takav talentirani igrač nosio dres koji sam ja nosio toliko godina”, rekao je Ronaldinho za Sky Sports.

“Vjerujem da će način na koji on igra, savršeno odgovarati Barceloni i rado bi ga gledao kako nosi taj dres.”

[su_bet365_app]

“Volim način na koji Coutinha igra i vrstu nogometa koji donosi. Takva vrsta igrača i kvalitete bi mogla osvojiti Brazilu sljedeće Svjetsko prvenstvo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!