NaslovnicaVijestiRonaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar...

Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni. Proći će vremena prije nego što vidimo još jedan transfer kao što je Neymarov u PSG.

Ronaldinho imenovao

25-godišnjak je završio svoj transfer u PSG, vrijedan 222 milijuna eura iz Barcelone u četvrtak, a predstavljen je u petak na Parku Prinčeva.

No, dok bi Neymarov transferni rekord mogao stajati neko vrijeme u narednim tjednima mogli bi vidjeti još jedan devetorijatni posao.

Barcelona mora pronaći zamjenu za Neymara i povezani su sa nizom talentiranih imena, uključujući Ousmane Dembelea, Paulo Dybalu, Philippe Coutinha i Kylian Mbappea.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Francuski časopis L’Equipe u petak je izvjestio kako je Barca održala razgovore sa Dembeleom, koji bi se radio pridružio Barceloni, nego Real Madridu.

Ali, 20-godišnjak ne bi bio jeftin. Dortmund ga cijeni 100 milijuna eura, a Barcelona sada ima taj novac i izgleda da su poslali ponudu, ali čeka se odgovor.

Klubovi znaju da je Barca očajna i da ima novac za trošiti, pa će zacijeniti svoje igrače.

To će biti isto kada budu krenuli da se raspituju o Dybali, Coutinhu ili Mbappeu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, Barcelonina legenda, Ronaldinho je dodao da je Liverpoolov igrač Coutinho pravi igrač za popunjavanje Neymarove pozicije i praznine koju je ostavio.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

“Na svijetu postoji vrlo malo igrača koji mogu zamijeniti Neymara – i rekao sam da mislim da bi Coutinho mogao uraditi upravo to”, rekao je Ronaldinho za Goal.

“On je na razini gdje bi mogao doći i popuniti prazninu koju je ostavio Neymar – ali Liverpool će znati njegovu vrijednost i nakon svih dešavanja ovog ljeta, on će sigurno koštati Barcelonu mnogo novca.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!