NaslovnicaVijestiRonaldinho imenovao igrača koji može dostići razinu Messija

Ronaldinho imenovao igrača koji može dostići razinu Messija

Ronaldinho imenovao igrača koji može dostići razinu Messija. Ronaldinho je bio jedan od prvih ljudi na planeti koji je predvidio da će Lionel Messi postati jedan od zaista velikih svjetskih igrača.

Ronaldinho imenovao

Unatrag, kada je Brazilac bio na vrhuncu svoje ‘moći’, u 2005. godini, izjavio je novinarima da on nije bio najbolji igrač u svjetskom nogometu, jer on nije bio ni najbolji na Camp Nou.

On je, naravno, mislio na tinejdžera Messija koji je, u tom trenutku, još uvijek bio relativno nepoznat igrač izvan Barcelone.

U to vrijeme je zvučalo kao da je skroman, ali, u konačnici, hiperbolički komentar od dva puta proglašenog FIFA-inog svjetskog igrača godine se ispostavio tačan.

Ronaldinho, s izuzetkom Zinedine Zidanea, bio je ispred svih ostalih na planeti i Messi, očigledno talentira, imao je dug put prije nego što se mogao uporediti sa njegovim suigračem.

No, ispostavilo se da Ronaldinho ipak nije bio pretjerano skroman, on je to doista vjerovao.

Messi, naravno, će kasnije postati najbolji igrač svoje generacije i vjerovatno najbolji nogometaš svih vremena.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, postoji igrač za kojeg Ronaldinho vidi da će postići istu razinu ili čak možda i nadmašiti Messija tijekom sljedećih nekoliko godina.

36-godišnjak tvrdi da jedan igrač može skalirati isti nivo kao i peterostruki osvajač Ballon d’Ora, iako je prestao govoriti da je to moguće.

Tema razgovora se zatim okrenula na Neymara.

“Mislim da će dostići Leovu razinu”, priznao je Ronaldinho. “On će biti najbolji na vrijeme. On je mlad i osvojio je mnogo toga. Kao i mnogi drugi, međutim, on nema sreće, zato što se nalazi u eri Messija.”

Neymar sigurno ima talenat da bude blizu razine Messija, ali Brazilac mora postati više dosljedan, kako bi to uspio.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!