NaslovnicaVijestiRonaldinho imenovao najboljeg igrača svijeta, a nije Messi!

Ronaldinho imenovao najboljeg igrača svijeta, a nije Messi!

Ronaldinho imenovao najboljeg igrača svijeta, a nije Messi. Ronaldinho je rekao da nema sumnje ko je najbolji igrač na svijetu. Imenovao je naravno svog saigrača iz Barcelone, Lionel Messija.

Ronaldinho imenovao najboljeg igrača svijeta

Brazilska zvijezda, koji je trenutno slobodan igrač, nakon što je napustio Fluminense, rekao je za Marcu: “On je najbolji na svijetu, i ne postojiv više ništa da se kaže.”

Međuzim, samo prošlog mjeseca, Ronaldinho je rekao novinarima Mirrora, da Neymar ima najbolju trenutnu formu i da je on po toj formi najbolji igrač svijetu u ovom trenutku. Ali pretpostavljamo da je tada mislio izuzev Messija, jer je on bio povrijeđen u to vrijeme.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Messi, koji će vjerovatno osvojiti Ballon d’Or narednog mjeseca po rekordni peti put ima ogromnu količinu poštovanja prema svom bivšem saigraču.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!