NaslovnicaVijestiRonaldinho: Mislim da će oni ove sezone zaustaviti dominaciju Juventusa u Seriji...

Ronaldinho: Mislim da će oni ove sezone zaustaviti dominaciju Juventusa u Seriji A!

Legendarni Brazilac Ronaldinho, koji je u karijeri nosio dres Barcelone i AC Milana, izjavio je kako se nada da će Napoli ove sezone osvojiti titulu prvaka Serije A, te tako zaustaviti dominaciju Juventusa.

Ronaldinho otkrio tko će osvojiti Scudetto

‘Stara dama’ je osvojila posljednjih šest Scudetta, ali Napoli je odlično krenuo u novu sezonu, te se trenutno nalazi na prvom mjestu sa sedam pobjeda iz prvih sedam odigranih kola.

[su_no1forfootball]

Na pitanje novinara hoće li Napoli osvojiti naslov, Ronaldinho je odgovorio: “Da, oni rade odličan posao ove sezone. Oni već godinama rade dobar posao, ali ove sezone mislim da mogu zaustaviti Juventus i osvojiti titulu.”

Napolitanci trenutno igraju najatraktivniji nogomet u Italiji pod vodstvom Maurizija Sarrija, a ove sezone su postigli 25 golova i kreirali nevjerovatnih 111 prilika.

Ronaldinho je igrao tru godine u dresu AC Milana u Seriji A, koju je osvojio u sezoni 2010/11, i ako se u sred sezone vratio u rodni Brazil, gdje je nastavio karijeru u Flamengu.

Unatoč dovedenom velikom broju pojačanja u ljetnom prelaznom roku, njegov bivši klub je osvojio tek 12 bodova ove sezone, te se nalazi na razočaravajućem sedmom mjestu.

[touchcarousel id='2']

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!