NaslovnicaVijestiRonaldinho otkrio koga Barcelona želi dovesti

Ronaldinho otkrio koga Barcelona želi dovesti

Prema informaciji koju je podijelio legendarni igrač Ronaldinho, njegov bivši klub, Barcelona, u svoje redove želi dovesti njegovog sunarodnjaka i krilnog igrača Liverpoola, Philippea Coutinha.

24-godišnjak se još uvijek oporavlja od povrede ligamenta članka, koju je zadobio na utakmici protiv Sunderlanda u novembru. Međutim, prije te povrede Brazilac je odigrao niz vrhunskih utakmica i ta njegova dobra forma nije prošla nezapaženo u katalonskom gigantu.

“Nadam se da će Coutinho, kada se oporavi, nastaviti igrati u istoj formi kao što je igrao prije povrede”, rekao je Ronaldinho za engleske medije.

“On je jedan od igrača koji se ističu ove sezone u Europi, i znam da se u Barceloni mnogo dive njemu. Liverpool će ga htjeti zadržati, oni su izgradili tim oko njega. Međutim, kada igrate na tom nivou uvijek će postojati interes drugih klubova.”

Coutinho je ove sezone postigao šest golova i upisao šest asistencija u 14 nastupa u svim takmičenjima. Ukupno je za klub, u koji je stigao iz Intera 2013. godine, postigao 34 gola i podijelio 34 asistencije u 159 zvaničnih utakmica.

zamjenu

Brazilski reprezentativac je nedavno izjavio da želi ostati na Anfieldu do isteka ugovora, odnosno do 2020. godine. Njegov Liverpool će danas igrati protiv Stoke Cityja na popularni Boxing Day, a posljednjeg dana ove godine će dočekati Manchester City.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!